Canik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0 362 228 01 71
Belgegeçer : 0 362 228 01 73 Whatsapp 0 362 228 01 73
WEB https://canikmtal.meb.k12.tr
Adres : Gaziosmanpaşa Mah. Şehit Mesut Birinci Cad. No148 Ana Bina No144 Atölye Binası Canik / SAMSUN
VİZYON : Mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düşünce yapısına sahip, sürekli gelişen ve değişime açık, alanında yüksek öğretime yönelebilen, ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, insani değerlerle donatılmış, Atatürkçü düşünce yapısına sahip, demokratik, laik ve insan haklarına saygılı, endüstrinin ihtiyaç duyduğu girişimci ve üretken bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların mesleki bilgi ve becerilerini ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmeleri, onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : OKULUMUZ BİRÇOK SPORTİF FAALİTTE DERECE YAPMIŞTIR.AYRICA ROBOTİK VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ KONUSUNDA YARIŞMALARA KATILMAKTA ÖDÜL ALMAKTADIR.

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : ÖRGÜN EĞİTİM : 08:30-16:30 MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ ( HAFTA SONU) : 08:30-17:00 MESEM DERSLERİ (SALI VE CUMA) : 08:30-17:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : Öğrencilerimizi devlet taşımalı ve özel taşımalı olarak servis bulunmaktadır.
Ulaşım : Samsun Meydandan Gaziosmanpaşa minibüsleri, T3 ve R25 otobüslerine samulaş kartlarıyla okulumuzun önünde inebilirsiniz.
Yerleşim Yeri : Canik İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 500 m İl Merkezine 3 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futsal, futbol, boks, krate, judo, muay thai spor dallarında sporcu öğrencilerimiz bulunmaktadır. Bunlarla ilgili ilimizdeki ve Türkiye´deki sportif etkinliklere katılınmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz hakkında detaylı bilgi için linki tıklayınız: http://canikmtal.meb.k12.tr/icerikler/okulumuzu-tercih-edecek-9-sinif-ogrenci-adaylarimiza_9713259.html